SNACKCORNER 'T VOGELTJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3226 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackcorner 't Vogeltje. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 19:56 Eten altijd goed, patat krijg je echt veel. En toch heb ik voor vandaag een min puntje, bestelde patat oorlog met ui Ik heb een drupje satesaus gezien en de uien moest ik zoeken. Hopelijk volgende keer beter
19 feb 2024 om 19:56 De Food Tracker was onbetrouwbaar. Er werd een bezorgtijd van 50 minuten aangegeven , maar er werd toch al na 10 minuten bezorgd.
19 feb 2024 om 17:14 Bestelling ging fout. 2 dingen niet gekregen (later wel bezorgt na bellen). Vroegen geen sla op de kapsalon. En toch met sla gekregen. Volgende keer bestel ik hier niet meer! Helaas.
19 feb 2024 om 15:48 Was lekker en goed
19 feb 2024 om 5:55 Was super lekker , als van ouds ...vorige keer was patat oud ...
17 feb 2024 om 22:39 Wilde geen zout op de patat, maar kreeg wel zout erop.
16 feb 2024 om 6:42 Eten altijd OK, bezorgtijd bijna 4 keer zo lang als gebruikelijk, en de opmerking: "niet aanbellen, maar opbellen" was ook niet doorgedrongen bij de bezorger.
15 feb 2024 om 3:44 Vriendelijke bezorger, supersnelle bezorgtijd en lekker eten.
12 feb 2024 om 14:39 Kofte schotel was niet goed bereid niet goed gaat gemaakt en heb diarree opgelopen ...wel jammer
3 feb 2024 om 19:58 Zoals altijd top!!!!
31 jan 2024 om 21:30 Bezorger was niet al te vriendelijk; er kon geen woord vanaf.
26 jan 2024 om 20:28 Zoals altijd, lekker en goed warm. Bezorging duurde wat langer omdat het harstikke druk was, kan gebeuren. Vriendelijke bezorger.