SNACKCORNER 'T VOGELTJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2938 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackcorner 't Vogeltje. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:47 Bestelling is onvolledig geleverd. Helaas telefonisch niet bereikbaar waardoor het niet opgelost kon worden. Rest van het eten was niet warm.
26 nov 2022 om 1:09 De bestelling duurde echt heel lang.. ik belde naar de zaak en ze vertelde dat het druk was. Kan gebeuren, eenmaal toen het aankwam was me broodje al koud. de cheeseburger was nog rood.. en ik heb het gevoel dat ik een voedselvergiftiging heb gepakt.
25 nov 2022 om 22:06 Niet alles bezorgd. Zou nabezorgd worden.
25 nov 2022 om 13:58 Kroket was gebroken en redelijk vet..frituurvet smaak. De rest was ok
24 nov 2022 om 20:50 De Food Tracker functioneert slecht; ik woon op 500 meter en de bezorger doet daar 40 min over?
23 nov 2022 om 22:40 Eten isgewoon goed. Maar de prijzen slaan nergens meer op! Bami schijf mayo €5,- hoe kan dat Zelfse bestelling vorig jaar was €11 nu €22,- voor wat friet en wat snacks.. dit heeft nix met inflatie of olie prijs te maken. Misbruik van situatie!
22 nov 2022 om 23:16 Op tijd bezorgd en lekker. Top!
21 nov 2022 om 22:27 Had bakje pindasaus gekocht voor € 2,-, dus had meer verwacht. Jammer.
20 nov 2022 om 19:41 Half 6 besteld kwart over 7 pas eten. Beetje jammer voor dat geld
13 nov 2022 om 20:08 Eten was zeer goed. Food Tracker functioneerde niet en bezorging was niet conform de aangegeven tijd (30 min te vroeg).
11 nov 2022 om 19:30 Snel gebracht en lekker eten
9 nov 2022 om 20:03 Altijd zo goed!!